Колекція Олени Буреніної: без ГМО?

Замисел нової колекції від дизайнера Олени Буреніної дуже заплутаний і непростий.

Представниця нової генерації дизайнерів навіть спробувала на словах пояснити ідею та глибокий зміст свого дефіле: "Генетика та сучасні генетичні досягнення - це жахливі речі сучасності. Як дизайнер я не могла подати їх якось кровожерливо, я подала їх досить м'яко".

"Ігри в Бога закінчуються погано. Сьогодні все це виглядає як блюзнірство, з одного боку. Але з іншого, воно може рятувати життя людей", - поринула у філософські роздуми Олена.

"В усій моїй творчості виявляється ця дуальність, двоякість, два погляди на одну проблему. Тому в моїй колекції ви побачили двобічні вбрання", - додає вона.

"Коли я працюю над колекцією, то цілковито занурююсь у себе", - виправдовує свою дивакуватість Олена.

У колекції Буреніної ті ж самі популярні кольори, що й у інших дизайнерів: білий, охра, рудий, салатовий, чорний. Але такого несподіваного їх втілення та поєднання годі було очікувати від інших. "Я не могла обійтись без яскравого кольору: в природі так багато насичених барв", - пояснює Олена.

"Але разом з тим, я спонтанно вгадала тенденції наступного сезону", - додає дизайнер.

Поділилась Буреніна і своїм особистим ставленням до використання хутра та шкіри. "Це дуже слизьке питання. Я намагаюся обмежувати себе у вживанні м'яса, я не ношу хутра: просто воно мені неприємне. Але у своїй творчості я зі зрозумілих причин використовую натуральну шкіру".

На додачу Олена пригадала: "Моя подруга, до прикладу, абсолютна вегетаріанка. Але вона живе у постійному стресі, оскільки весь час хвилюється за тварин".

Буреніна створює креатив з особистим почерком. Та не дивлячись на нестандартність її творчості, колекційний одяг від дизайнера добре розкуповується.

"Якщо ці вбрання розібрати поелементно, то вони цілком придатні для щоденного вжитку", - пояснює винахідливий дизайнер.

Ірина Данилевська на знак захоплення творчістю дизайнера навіть одягла на показ пальто від Буреніної. Залишається лише здогадуватись, як же вона вбереться наступного разу: у плащ з морквинами або трав'яні чоботи?

Читайте на TabloID Fashion Week: Джамала, Гайтана і Корогодський у "в'язничних" штанях
Реклама:

Головне сьогодні