У Лондоні презентували "Гаррі Поттера" - фільм йтиме не в 3D

— 12 листопада 2010, 17:47

Кіносагу з життя юних чарівників почали знімати ще десять років тому. З тих пір виконавці головних ролей - Деніел Редкліфф, Емма Вотсон та Руперт Грін - подорослішали. І якщо армія прихильників лише готується попрощатися з улюбленими героями, то актори вже закінчили останні зйомки.

"Це був найщасливіший час. Коли мені було 11 років, мені разом з головною роллю дали надзвичайну можливість, від якої в мене й досі голова йде обертом", - поділився свої почуттями Деніел Редкліфф.

"В останній день, коли прозвучали слова "знято", мене захопили емоції, - згадує Емма Вотсон. - Здавалось, ніби закінчився цілий світ".

"Коли ми закінчили знімати кілька місяців тому, було важко призвичаїтися до думки, що тепер доведеться переключити себе на щось зовсім інше", - додає Руперт Грін.

Остання книга про чарівників називається "Гаррі Поттер і Смертельні реліквії". Досі частина подій розгорталася у Школі чарів та чаклунства. Однак у новому фільмі її більше не покажуть.

Крім того, режисери фільму додали в картині кілька сцен, яких взагалі немає у книзі.

Зверніть увагу! Незважаючи на заявлені раніше плани кінокомпанії Warner Brothers випустити першу частину "Гаррі Поттера і Смертельні реліквії" у форматі 3D, стрічка йтиме у звичайному - 2D. Таке рішення компанія пояснила технічними причинами - вирішили не робити конвертацію фільму у стислі строки, щоб не постраждала якість фільму.

За матеріалами Бі-Бі-Сі. Фоторепортаж з прем'єри в Лондоні можна подивитися на The Daily Mail

Реклама:

Головне сьогодні