У посмертному альбомі Джексона співає пародист?

— 14 грудня 2010, 13:50

Деякі члени сім'ї Джексона стверджують, що частина з десяти пісень альбому не була записана самим співаком.

Шанувальники також звертають увагу на те, що Джексон навряд чи захотів би допустити продавати альбом з незакінченими композиціями, передає Бі-Бі-Сі.

Однак керівник проекту Тедді Райлі, який працював з Джексоном при записі кількох попередніх альбомів, вважає, що "Michael" відразу стане класичним записом - навіть якщо він і не дотягуватиме до рівня кінця 1970-х - початку 1980-х, коли Джексон був на верхівці слави.

Райлі працював над трьома з 10 композицій альбому - "Hollywood Tonight", "Monster" та "Breaking News".

"Я змушений був піддати голос значній комп'ютерній обробці, тому люди і сумніваються в достовірності його голосу. Ми зробили те, що повинні були, щоб ... його голос зазвучав разом з музикою", - сказав Райлі.

[L]Родичі Майкла Джексона висловили сумнів, що у новій пісні артиста "Breaking News". звучить його голос. За словами адвоката батька співака, Джексон був перфекціоністом і "не погодився б на вихід альбому в такому вигляді".

Однак представники звукозаписної компанії Sony говорять, що ця пісня була записана ще за життя короля поп-музики, в 2007 році.

Райлі стверджує, що члени сім'ї Джексона незадоволені проектом, оскільки вони не мали можливості впливати на нього або якось контролювати.

Музичні критики зустріли альбом в цілому позитивно. Серед тих, з ким співпрацював Джексон і чиї голоси можна почути на альбомі, - американський співак Akon і репер 50 Cent.

У текстах пісень обговорюється, крім іншого, жага слави і висока ціна популярності.

Це перший з 2001 року альбом Джексона, на якому представлені абсолютно нові композиції.

Всього, як повідомляється, за контрактом між Sony і спадкоємцями Джексона до 2017 року буде випущено 10 альбомів на суму близько 250 мільйонів доларів.

Реклама:

Головне сьогодні