Найбільш стильні жінки 2010 року від Vogue

Перше місце у списку Vogue, як і минулого року, дісталося телеведучій Алексі Чанг. Пальму першості їй віддали за бездоганний смак та вміння правильно підібрати вбрання відповідно до ситуації.

Алекса Чанг

На другому місці опинилася акторка Анджеліна Джолі. Редактори журналу відзначають у зірки "старий" Голлівудський шик, потяг до простих "імперських" ліній в одязі та радіють, що цього року зірка вдягала більше кольорового вбрання.

Анджеліна Джолі

На третій сходинці рейтингу найсильніших людей 2010 року опинилася британська актриса Кері Малліган, що відзначилася свіжим поглядом на вечірні вбрання та вмінням виглядати природно в одязі від світових дизайнерів.

Кері Малліган

На четверій сходинці опинилася британська модель та актриса Еді Кемпбелл. Вона не є королевою лейбів, зауважують редактори, і ви навіть не дізнаєтесь, звідки її одяг, але в усьому відзначається індивідуальність Еді.

Еді Кемпбелл

П'яту сходинку в рейтингу Vogue здобула актриса та модель Еліза Седнауі. Улюблениця Карла Лагерфельда та похресниця Крістіана Лубутена вирізняється блискучою досконалістю, що притаманна їй як у кедах Converse, так і у вінтажних Levi's, йдеться у статті про неї.

Еліза Седнауі

Шостою в рейтингу найстильніших виявилася британська акторка, відома за роллю Герміони у фільмах про Гаррі Поттера, Емма Вотсон. У журналі відзначається нова зачіска Емми, яка, на думку редакторів, надає їй свіжого погляду, дещо ділового та більше серйозності.

Емма Вотсон

На сьомій сходинці цього року опинилася супермодель Фрея Беха Еріксен. Щодо її кандидатури редактори виявилися лаконічними: "Усе, що носить Фрея, чудове. Всі хочуть виглядати як вона".

Фрея Беха Еріксен

Восьмою в рейтингу опинилася французька акторка та співачка Жозефін де ла Баум. Редактори відзначили її вміння поєднувати французьку елегантність та британське експериментаторство для створення нового стилю.

Жозефін де ла Баум

На дев'ятій сходинці рейтингу - дочка редактора французького Vogue Джулія Рестуан-Ройтфельд. Редактори відзначають її стильність та вишуканість у будь-якому вбранні.

Джулія Рестуан-Ройтфельд

Першу десятку найстильніших жінок замикає топ-модель Кейт Мосс. Стильною її робить любов до одягу, зауважують автори. В її міксі є все - і вінтаж, і висока мода. І вона ніколи не програє.

Кейт Мосс (у білому піджаку)

Крім того, до 20 найстильніших жінок 2010 року увійшли актриси Кейт Вінслет, Кіра Найтлі, Леді Гага, перша леді США Мішель Обама, дружина прем'єр-міністра Британії Саманта Кемерон та дружина футболіста Вікторія Бекхем.

Фото Reuters, acnestudios.com, teenvogue.com, AP та PacificCoastNews.com

Реклама:

Головне сьогодні