Українці першими побачать "Натомлені сонцем-3" Міхалкова

— 8 грудня 2010, 16:26

Місяць тому (8 листопада) Олег Меньшиков відзначив круглу дату - у Москві, у колі родини та друзів. А в Україні почесті з нагоди дня народження актора пройдуть 17 і 18 грудня.

Для свого ювілею артист не став нічого вигадувати. Він як і раніше грає свій улюблений моноспектакль "1900" за мотивами твору Алессандро Барріко, де в нього одночасно кілька ролей: піаніст, автор і навіть море.

Як повідомили "Дзеркалу тижня" представники компанії "Дель Арте", що супроводжує проект, Олег Меньшиков категорично відмовився від будь-яких світських раутів у Києві.

Тим часом, за повідомленням представників цієї ж компанії, сам Олег Меньшиков зауважив, що новий фільм за його особистою участю українські шанувальники побачать першими.

Це - нашумілий, навіть скандальний проект Нікіти Міхалкова - "Натомлені сонцем-3" ("Цитадель").

Стрічка після бурхливих і тривалих емоцій у зв'язку з попереднім "Предстоянием" на невизначений час була відправлена на "полицю".

Прем'єру "Цитаделі", де Меньшиков грає енкаведиста Мітю (який шукає комдива Котова), повинні були показати в Росії ще 4 листопада 2010 року - у день народного єднання.

Але цю дату в прокаті віддали патріотичній "Брестській фортеці" від продюсера Ігоря Угольнікова (згодом стрічку про оборону фортеці високо оцінили Володимир Путін і Дмитро Медвєдєв).

За попередніми планами, на великих екранах міхалковська "Цитадель" з'явиться лише в травні 2011 року.

Але як запевнив Меньшиков, українські глядачі побачать основні епізоди цієї стрічки ще в лютому, тому що 21 і 22 лютого в Україну прибуде сам Нікіта Міхалков і не тільки представить свій фільм, але і розповість про культурні проблеми сучасності.

Реклама:

Головне сьогодні