Косоокого німецького опосума запросили вести "Оскар"

— 1 лютого 2011, 11:23

Відповідну пропозицію, деталі якого не розкриваються, було направлено дирекції зоопарку.

"Сьогодні ми отримали перший запит з Голлівуду. Нам пропонують надати Гайді в розпорядження NBC як ведучого, що представляє номінантів на "Оскар", - заявив в інтерв'ю лейпцігському телебаченню директор зоопарку Йорг Юнхольд.

Юнхольд, який неодноразово висловлювався проти надмірної уваги преси до косоокості Гайді, зазначив, що керівництво зоопарку уважно розгляне цю пропозицію, пише Лента.ру з посиланням на агентство DPA. .

[L]"Ми підтримуємо контакт телефоном та електронною поштою і, зрозуміло, хотіли б знати конкретний формат виступу Гайді, а також переконатися, чи не завдасть їй це шкоди", - зізнався директор зоопарку.

Зі свого боку прес-секретар лейпцігського зоопарку Марія Зегебарт заявила, що для участі в шоу Гайді не обов'язково буде їхати в США. За попередніми даними, планується пряме включення з Німеччини. Питання про гонорар опосумові, поки ще не обговорювалося.

Нагадаємо, що дворічна Гайді, яка страждає косоокістю внаслідок неправильного харчування, стала справжньою зіркою в ФРН, змінивши на посаді улюбленого звірка країни білого ведмежати Кнута, який виріс і почасти розгубив свій шарм.

У зоопарк Лейпцига Гайді потрапила через "обмежені можливості": без спеціального догляду косоокого опосумові не вижити. Відзначається, що в зоопарку Гайді вже посадили на найсуворішу дієту. Якщо лікування пройде вдало, косоокість може пройти.

Реклама:

Головне сьогодні