Чоловічий день: Колекції від VULDI та Олени Голець

Дизайнер Михаїл Ліпаков вже третій рік працює для VULDI, і лише вперше представляє повноцінну дизайнерську колекцію.

Фірмовий стиль компанії - це завищена лінія талії чоловічих костюмів, хоча при цьому піджак може застібатися всього на один високий ґудзик.

Тут і далі - колекція Vuldi. Усы фото Дмитра Ларіна

В осінньо-зимовій колекції Михаїл представив серію незимових лляних і сміхових костюмів. Серед цікавих деталей - вузькі брюки з лампасами, як були колись в колекції Віктора Анісімова, спортивний одяг зі спеціального трикотажу, але більш сучасного костюмного крою, дизайнерські сорочки, як завжди, дуже вузького крою.

Новаторським рішенням дизайнера можна назвати вечірній костюм з випущеною сорочкою і довгим шарфом замість краватки на шиї.

Молодий 37-річний дизайнер демонструє новітнє бачення чоловічого костюму: за вирішенням Ліпакова не завжди туфлі і ремінь мають співпадати по кольору. Інколи і портфель може бути червоним.

Серед тенденцій наступного сезону в чоловічій моді Михаїл Ліпаков назвав такі: поєднання об'ємного піджака зі злегка розширеними плечима і вільних трикотажних брюк. "Вже немає необхідності вдягати вузенькі брючки з низькою посадкою, при цьому відчувати себе скуто, незручно і дискомфортно, але вважати себе модним мужчиною. - пояснює обізнаний дизайнер. - В моду повернеться вільний крій."

В одязі від VULDI можна ходити на роботу в діловому дресс-коді: він виглядає досить зручним, щоб проводити в ньому більшу частину дня. А у вихідні непогано знаходити час для родини у трикотажних моделях, носити теплі плетені светри та кофтини. Ця лінія також представлена торгівельною маркою.

Дизайнер Олена Голець, яка захоплюється вивченням тонкощів крою та пошиття брендових італійських костюмів, представила окрім класичних чоловічих костюмів і пальто, ще й парки, штурмівки та справжні зимові утеплені куртки. При цьому Олена поєднала вовняні тканини, м'яку руду шкіру і натуральне хутро лисиці.

Тут і далі - колекція Олени Голець. Усі фото Дмитра Ларіна

Як власний дизайнерський хід, Голець використала розв'язані метелики на шиї.

"Мені хочеться працювати в класиці, - пояснює Олена. - Щоб зробити цю тему більш цікавою, я обрала сюжетом колекції кінні перегони. Вони також класичні і певною мірою аристократичні." Так в колекції з'явились характерні клітчасті тканини, комбінування зі шкірою, високі кінні чоботи.

Дизайнер вважає, що її одяг для модників. Голець відмітила для себе, що їх останнім часом побільшало. "Але тепер їх називають метросексуалами." - всміхається говірка Олена.

Одяг з нової колекції краще вдягати на клубні збори, заміські виїзди, прогулянки містом. Класичні костюми можна порадити для світських раутів, а варіанти з широкими штанами підійдуть і для офісу.

Ціна на костюм під іменем дизайнера Олени Голець стартує від 350 євро.

Усі фото Дмитра Ларіна

Місце проведення - "Мистецький Арсенал", м. Київ, вул. Лаврська, 12-14

Читайте також репортаж на сайті ТаблоID: Дочка Тимошенко, Кільчицька і Корогодський "закрили" Fashion Week

Реклама:

Головне сьогодні