Визначено нового переможця конкурсу Стоп цензурі у номінації "Постер". Фото

— 18 липня 2011, 13:28

Журі Міжнародного on-line конкурсу Стоп цензурі оприлюднило ім’я нового переможця конкурсу у номінації "Постер".

Свої голоси вони одноголосно віддали за роботу Михайла Маєвського (Кіровоград).

Паралельно постер-переможець потрапив до переліку обраних робіт на італійському міжнародному конкурсі "Umoristi a Marostica 2011" (The 43th International Graphic Humour Exhibition "Umoristi a Marostica 2011"), а також був використаний в оформленні каталогу конкурсу, білбордів та запрошень на виставку робіт.

Нагадаємо, потреба переглянути результати конкурсу виникла у зв'язку з тим, що робота переможця у номінації "Постер" (gazelka) виявилася неоригінальною. Як з'ясувалося, аналогічна робота розміщена на сайті II Міжнародного бієнале LOGO 2010. Плагіат виявив Геннадій Фісун, повідомивши про це у своєму блозі.

Конкурс Стоп цензурі! було організовано в рамках партнерства "Новий Громадянин" з 15-го лютого до 7-го квітня 2011 р. Ідея конкурсу народилася під час зустрічі журналістів руху "Стоп цензурі!", членів партнерства "Новий Громадянин", митців та представників креативної індустрії. Захід створювався з метою розпочати широку суспільну дискусію навколо проблеми цензури, використовуючи творчий потенціал самих громадян.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні