В Карпатах знімуть український З-D фільм жахів

— 21 липня 2011, 14:45

У серпні в Карпатах розпочнуть зйомки українського фільму жахів "Синевир".

Про це Gazeta.ua повідомив продюсер стрічки Володимир Хорунжий. За його словами, це буде перший український 3-D фільм, знятий професійно. З усіма атрибутами голлівудського кіно. За жанром - трилер, містика і жахи.

"Події відбуватимуться у 70-х роках. Група молоді приїжджає на Синевир, у них пікнік з наметами і ночівлею. У ті часи у молоді не було місця для інтиму, тому вибиралися в походи. Їм не пощастило - вони обрали місце, де мешкає така собі Чупакабра. Озеро взагалі матиме сильну містичну притягальну силу, тому що крім цього чудовиська будуть й інші потойбічні персонажі", - сказав він.

На фільм продюсер планує витратити менше мільйона доларів.

"Бюджет дуже-дуже скромний. Це якраз той випадок, коли вартість одного знімального дня "Аватара" Джеймса Кемерона буде бюджетом цього фільму. Це приблизно 700-800 тисяч доларів. Зараз продовжуємо шукати гроші на фільм, звертаємось до різних людей. Я кажу потенційним інвесторам: "Це не те, що ви думаєте, коли люди випрошують гроші і зникають". Кіно - це нормальна бізнесова діяльність. Фільм реально може заробити у прокаті від трьох до п'яти мільйонів доларів", - зазначив Володимир Хорунжий.

Режисери стрічки - брати Олександр та В'ячеслав Альошечкіни. Вони були операторами українського 3-D фільму "Любов і крапка", в якому головну роль зіграла співачка Лілу.

Реклама:

Головне сьогодні