Емі Вайнхауз знайшли мертвою

— 23 липня 2011, 23:06

Про це з посиланням на офіційну заяву поліції, повідомляє Agence France-Presse, пише Лента.ру.

Поліцейські підкреслили, що їх викликали в будинок Вайнхаус медики. Причини смерті 27-річної виконавиці встановлюються. Як відомо, співачка всі роки своєї кар'єри мала серйозні проблеми з наркотиками і алкоголем.

[L]Останні новини про співачку стосувалися скасування її європейських гастролей, намічених на літо 2011 року. Тур розпочався з виступу в Сербії, на яке Вайнхаус вийшла в стані сильного алкогольного сп'яніння. Після цього менеджери співачки ухвалили рішення про скасування двох наступних шоу, а потім і всього турне.

При цьому в травні цього ж року Уайнхаус звернулася в лондонську реабілітаційну клініку Priory Clinic. Журнал People, з посиланням на джерела в оточенні співачки повідомляв, що на госпіталізації Вайнхаус наполіг її батько, який вважає, що дочка зловживає алкоголем.

Це було далеко не перше звернення співачки до лікарів з приводу позбавлення від алко-і наркозалежності. Вайнхаус також потрапляла в лікарню з підозрою на емфізему легенів.

Емі
Вайнхаус вважалася чи не найкращою соул-співачкою останніх років. У 2003 році вона випустила дебютний альбом "Frank", що розійшовся тиражем в 3,5 мільйони екземплярів. Найбільшу популярність Вайнхаус приніс альбом "Back to Black", що вийшов в 2006 році і був проданий в кількості 11 мільйонів екземплярів.

Композиція "Rehab" з цього альбому отримала п'ять премій "Греммі".Після цього Вайнхаус майже на два роки призупинила кар'єру. До гастрольної діяльності і роботи над наступним альбомом Вайнхаус повернулась в 2010 році. Однак записати новий альбом співачка так і не встигла.

Реклама:

Головне сьогодні