Незвичні колажі художника Джейсона Месера: Еймі Вайнхаус із пігулок, Дональд Трамп із грошей

— 13 серпня 2011, 10:00

Однією з останніх робіт митця став портрет британської співачки Еймі Вайнхаус, яка раптово пішла з життя 23-го липня. На цю картину в Месера пішло 5 тисяч різнобарвних пігулок, пише The Telegraph.

Як розповідає художник, його знамениті моделі іноді самі надсилають йому якість свої речі, щоби він використав їх у портреті.

"У мене є торба лахів від Памели Андерсон та лист, який із в'язниці написала мені Періс Хілтон", - хвалиться Месір.

Зазвичай процес створення портрету займає в митця близько 50 годин. Утім, на деякі шедеври в Месіра йде значно більше часу. Зокрема, над зображенням співачки Lady Gaga він працював майже два місяці. Деякі деталі для цього портрету дісталися художнику з відомої фотосесії артистки для торгової марки Hello Kitty.

Еймі Вайнхаус

Добираючи матеріал для своїх колажів, художник керується власним відчуттям - що саме відповідатиме особистості певного персонажа.

Наприклад, портрет померлих поп-короля Майкла Джексона та актора Хіта Леджера, а також скандальної співачки Кортні Лав Месір виклав із тисяч пігулок, а зображення кантрі-зірки Тейлор Свіфт - із білих та рожевих цукерок.

Портрет президента США Барака Обаму митець виготовив із різноманітного дрібного непотребу, однак намагаючись дотримуватися патріотичних кольорів - червоного, синього та білого.

Співачка Пінк настільки вподобала власний портрет, де зачіска в неї зроблені зі щіток, пензликів та пір'я, що не лише придбала його в Месіра, а й зняла в своєму відео до пісні Please Don't Leave Me.

У зображенні мільярдера Дональда Трампа художник використав гроші та мобільні телефони.

Реклама:

Головне сьогодні