Тест

Портрет Тимошенко продадуть заради їжі собакам. Фото

Картину планує виставити на аукціон активістка організації "Ноїв ковчег" Ольга Биндас. Вона купила портрет Тимошенко у місцевого продавця за 120 гривень, пише Gazeta.ua.

"Політикою я цікавлюся мало. Навіть точно не знаю, чому Тимошенко посадили за ґрати. Але, думаю, неординарність цієї картини і відомість самої персони допоможе зібрати гроші для благородної цілі", - розповіла активістка.

Портрет Тимошенко винесли на продаж у Тернополі за кілька днів після того, як екс-прем'єра взяли під варту. Тоді його оцінили у 75 гривень. Обличчя Тимошенко на малюнку було темним. Після того, як за місяць його не вдалося продати, продавець дав його автору на доопрацювання.

"Автор зробив обличчя світлішим, підмалював яскравим кольором губи - картина стала живішою", - розповідає її продавець Валерій Кульчицький.

Подорожчання картини аргументує тим, що автору довелося більше попрацювати над нею, а також тим, що тепер до малюнку додається рамка.

Новий власник картини планує викласти її на аукціон через свою сторінку у соцмережі Фейсбук. Початковою ціною буде вартість, за яку вона куплена.

"Вважаю, що такий твір в такий час можуть купити як мінімум за тисячу гривень. Якщо ж попиту в Інтернеті не буде - спробуємо продати його на живому благодійному аукціоні для потреб безпритульних тварин, який відбудеться у Тернополі 4 жовтня", - зазначає Ольга Биндас.