Біографія Джобса стала бестселлером року в Amazon

— 13 грудня 2011, 12:55

"Книга "Steve Jobs" Уолтера Айзексона очолила наш список десяти бестселерів року, незважаючи на те що вперше надійшла в продаж лише в жовтні", - відзначив провідний редактор книговидавничого підрозділу Amazon Кріс Шлейп, якого цитують "Подробности".

Представники компанії також уточнили, що при складанні рейтингу враховувалися продажі як друкованій версії книги, так і електронного видання. Роздрібна ціна першого становить "35, другого - "18.

656-сторінкова біографія Джобса, написана колишнім керівником телекомпанії CNN і редактором тижневика Time, надійшла в продаж у крамниці США 24 жовтня. У зв'язку зі смертю Джобса його біографія вийшла в світ на місяць раніше запланованого терміну.

"Steve Jobs" стала першою офіційною біографією Стіва Джобса: всі попередні роботи, присвячені його бізнесу та особистості, були видані без узгодження.

Айзексон почав писати книгу в 2009 році і в ході роботи розмовляв з самим Джобсом, а також з членами його родини, колегами і конкурентами. Раніше Айзексон випустив біографії Альберта Ейнштейна, Генрі Кіссінджера та Бенджаміна Франкліна.

Реклама:

Головне сьогодні