Жіночі сумочки виготовляють з дерева. Фото

— 16 січня 2012, 10:59

При розробці інноваційного дизайну засновник компанії мав на меті виготовити сумочку з цільного шматка деревини без додаткових матеріалів, використавши при цьому еластичні властивості деревини.

Як наслідок, було створено першу цільнодерев’яну сумочку на дерев’яній підніжці та дерев’яною ручкою, що є продовженням цільної сумочки.

Насправді, гнучку дерев’яну сумочку виготовлено з декількох тонких шарів деревини клена, склеєних між собою та вигнутих у потрібну форму. Простір для речей вислано шаром м’якого силікону "кольору журавлини" з характерним візерунком деревини на ньому. А застібається це диво техніки на два магніти.

Дизайнер запевняє, що першим розробив і застосував таку технологію. На додачу, в компанії пишаються, що створюють екологічну продукцію.

Найбільший з дерев’яних аксесуарів важить всього 340 грамів.

Сьогодні кленові сумочки випускаються в трьох варіантах: сумочка з вирізаною ручкою, клатч та мініклатч, та двох кольорових рішеннях: світлого та брунатного (з верхнім шаром з натурального клену та чорного горіху відповідно).

Просять за таке інноваційне задоволення в середньому 300 доларів.

Зазначимо,що меблеві технології можуть обернути жіночий аксесуар на предмет домашнього інтер’єру. В таку "шафку на ходу" вміститься не так багато речей, але вона може стати гідним доповненням до модного нині взуття з дерев’яними підошвами: клогів або сабо.

Реклама:

Головне сьогодні