До Євро-2012 країни-учасниці покажуть колекції одягу

— 19 січня 2012, 15:32

Про це на прес-конференції розповіли організатори: засновник UFW Ірина Данилевська та директор з міжнародного розвитку Мауриціо Аскеро.

16 дизайнерів – представників країн, що змагатимуться у футбольному чемпіонаті УЄФА ЄВРО-2012, покажуть свої колекції на українському подіумі в рамках події EuroFashion-2012.

Для українських модників захід обіцяє стати справді жаданим, адже до Києва привезуть нові колекції одягу сезону осінь-зима 2012/2013, щойно продемонстровані на домашніх модних площадках.

Детальний список дизайнерів – учасників проекту поки що не розголошують. Але відомо, що 10 з них вже підтвердили свою участь. До учасників ставлять належні вимоги: особиста присутність на події дизайнера, а також 20 моделей з нової колекції прет-а-порте.

Дизайнера від України, що представлятиме свою колекцію, буде визначено шляхом відкритого голосування на радіо Europa Plus.

До участі у проекті планують запросити не лише дизайнерів, але й дипломатів, спортсменів, членів футбольних, громадських та благодійних організацій. Тим не менше Ірина Данилевська обіцяє, що це буде суто мода подія.

Шоу-руму після модного фестивалю проводити не планують, тож перед іноземними дизайнерами не стоїть питання комерційного зиску від події.

"EuroFashion-2012 жодним чином не стане фінансовим тягарем для іноземних дизайнерів та їх команд", – запевняє Ірина Данилевська і каже, що на це підуть спонсорські гроші.

Нагадаємо, що в березні відбудеться ювілейний 30-й Український Тиждень Моди. До круглої дати було розроблено новий логотип.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні