Принц Вільям та Кейт Міддлтон стали Кеном та Барбі. Фото

— 16 лютого 2012, 12:33

Спеціальний подарунковий набір William and Catherine Royal Wedding Giftset включає в себе пару ляльок нинішніх герцога та герцогині Кембриджських. На нареченій вдягнута вишукана копія весільної сукні дизайнера Сари Бартон (Alexander McQueen), легка фата і сріблясті прикраси: тіара, сережки та копія обручки.

В комплекті є весільний букетик. Вільям, як і потребує протокол, вбраний у червоний мундир полковника ірландської гвардії із золотими ґудзиками, обшлагами та погонами, прикрашений королівською синьої стрічкою з відзнаками.

Над зовнішністю мініатюрної шлюбної пари працював дизайнер Роберт Бест (Robert Best).

Набір стане хорошим подарунком для колекціонерів ляльок Барбі: це перше втілення Вільяма та Кейт в образах легендарних ляльок. Всі раніше випущені ляльки королівської родини не мають відношення до компанії Mattel, що виготовляє аутентичну Барбі.

На офіційному сайті з продажу колекційних Барбі запуск продажу було назначено на 14 лютого в День всіх закоханий, але придбати новинку орієнтовно можна буде лише навесні.

Заявлена ціна мініатюрного королівського подружжя 100 доларів.

Серед інших весільних ляльок компанія випустила Наречену Грейс Келлі, Барбі-наречену у сукні Віри Вонг (Vera Wang) та останню новинку – весільну парочку Едварда та Беллу із "Сутінок".

Реклама:

Головне сьогодні