Жінкам на замітку: варіанти подарунків чоловікам

Хоча дату святкування чоловічого дня перенесено на початок зими, а 23 лютого – нині свято старшого покоління мужчин, часто жінки все одно традиційно готують подарунки всім без винятку представникам сильної статі.

У будь-якому випадку, дарувати подарунки завжди приємно. Отримувати - теж. Тож якщо ви таки купуєте подарунки чоловікам, ця підбірка - для вас.

Існує переконання, що класичні вподобання чоловіків – шкіра, дерево, метал. Тому в якості подарунків вони отримують шкіргалантерейні вироби, дерев’яні аксесуари для дому, електронні гаджети та ювелірні прикраси.

Щоб догодити, мужчинам купують всілякі штуки для хобі: риболовне і туристичне спорядження, музичні інструменти та аксесуари до них, колекційні платівки та диски. Жінки часто обирають в якості подарунка плетені речі як прояв піклування, повсякдений одяг та косметику, якою чоловіки користуються нечасто і в обмежених кількостях.

Але краще здивувати їх чимось стильним, практичним та зовсім непередбачуваним.

Капелюх

Цієї зими шапки, кашкети та капелюхи почали носити навіть ті чоловіки, хто з роду не звик прикривати голову. Але ж це чудова старовинна традиція – носити капелюха!

Навіть якщо ваш мужчина не денді чи витончений модник, до будь-якого стилю можна підібрати доречний головний убір. Слід лише відмітити, що наступного сезону в моді будуть як клітчасті картузи та пласкі кепки, так і класичні фетрові капелюхи зі стрічкою. На літній період доцільно запастись красивим солом’яним бриликом чи капелюхом з тонкої біленої соломки у колоніальному стилі.

Головні убори Lanvin, Bailey, Paul Smith, Etro, Lock&Co Hatters

Краватка

Краватка – класичний подарунок для мужчини. Щоб подивувати коханого чи доброго друга, звичайною краваткою на свято ви не відбудетесь. Доведеться підібрати одну з модних нині широких краваток, що після декілька років забуття потроху повертаються до чоловічих шафок.

Широка краватка у спокійному кольорі відразу нагодиться в повсякденному житті. Смакам активного та відкритого мужчини можна вгодити краваткою яскравого кольору: малинового, фуксії, багряного, індиго, лазурового. Смугасті краватки та шовкові краватки з розписом – для ультрамодників.

Щоб неабияк здивувати чоловіка своєю обізнаністю в моді, запропонуйте йому новинку – в’язану краватку. Вона виглядає як тонкий шарф-труба і шикарно пасує до простих піджаків та курток. Модна новинка виглядатиме не так офіціозно, але достатньо елегантно. Це найкращий варіант для "першої краватки", і має сподобатись тим, хто все життя відхрещувався від "петлі на шиї".

Краватки H&M та Etro

Метелик

Подарунок для гурманів моди – метелик. Сьогодні метелик не лише головний атрибут урочистих церемоній, його носять у повсякденному житті. Навіть під щоденну сорочку та джемпер можна підібрати красивий та доречний метелик.

Якщо близький вам чоловік і досі не має метелика, маєте всі шанси заповнити цю прогалину модним зараз кольоровим метеликом на застібці або вузьким бантом з бавовни, що пасуватиме навіть під джинси.

Модникам личитимуть метелики контрастно-кольорові та візерунчасті, скромним хлопцям пасуватимуть невеличкі пухкенькі вовняні метелики у клітинку, а експериментаторам – великі лискучі метелики з розлогими кінцями. Серед модних пропозицій навіть кольорові пластикові метелики на зажимі, схожі конфігурацією на макаронний виріб. Якщо дістанете такий – подарунок буде вдвічі несподіванішим.

Зовсім необов’язково заздалегідь вчитись правильно зав’язувати модний аксесуар. Здебільшого метелики виготовляються із застібками та продаються вже готовими.

Метелики Drake’s, Tom Ford, Alexander McQueen, HUGO BOSS, Christian Lacroix, Viktor&Rolf, Leonard, farfalle bow tie

Запонки

Запонки – один з атрибутів у переліку незмінних чоловічих подарунків. Насправді ж, у реальному житті все менше ситуацій, коли мужчина вдягає запонки. Тож разом із парою красивих аксесуарів доведеться ощасливити чоловіка ще й новою сорочкою під запонки. З іншого боку, можна подарувати пару окремих манжет, які разом із пристібним комірцем не складно відшукати в модних крамницях та дизайнерських бутиках.

Якщо визначились з презентом на користь запонок, то маєте два варіанти: або запропонувати статусні ювелірні запонки з коштовних металів та каміння, або ж вибрати серед розмаїття кумедних кольорових біжутерних запонок.

Запонки Tateossian, Paul Smith, Victor Mayer, Zaponok.Net, Marks&Spencer

Шкарпетки

Подарунковий набір шкарпеток – чудовий варіант для тих, хто не в’яже власноруч вовняні светри та теплі зимові гольфи. Зараз існує безліч цікавих варіантів саме в комплектах: шкарпетки з різнокольоровими вставками, щоб не плутати пари, набори з підібраною кольоровою розкладкою, запас шкарпеток на тиждень з підписаними днями, сюжетні строкаті набори.

Чим довші та кольоровіші шкарпетки ви оберете – тим краще. Можна зібрати комплект і власноруч.

Шкаретки Happy Socks

Білизна

Вибір білизни в якості подарунка – тема доволі делікатна. Далеко не кожна дівчина відважиться на такий подарунок, і не кожен мужчина готовий із захватом його сприйняти. Хоча на противагу цьому чоловіки часто дарують коханим красиву жіночу білизну. В переважній більшості чоловіки ставляться до вибору спіднього не так прискіпливо, тож це чудовий шанс виказати турботу та опіку.

В пошуках екстраординарного спіднього пам’ятайте: основна гігієнічна вимога до повсякденної чоловічої білизни, окрім зручної посадки, – максимально натуральний склад тканини. Синтетика може розпарювати, а це вкрай некорисно для мужчин!

На жаль, вибір у простих магазинах доволі обмежений. Здебільшого це бавовняні бріфи, плавки або боксери; з кумедними принтами та однотонні з обмеженою кольоровою палітрою. Нечасто можна натрапити на білизну з мікрофібри, не кажучи вже про шовкову, до прикладу.

Деякі одежні марки виготовляють цілі набори як окремо трусів так і в поєднанні з іншими елементами одягу, в тому числі і шкарпетками. Зможете зібрати коханому цілий подарунковий комплект.

Комплект Diesel

Серед модних тенденцій, як це не дивно, ситцеві "сімейки". Повертаються у моду вінтажні забарвлення у дрібну клітинку та квіточки. Класичні ж моделі трикотажних трусів вдосконалюють ергономічним дизайном та посадкою.

З прицілом на романтичні вечори не проґавте можливість подарувати коханому сітчасті боксери або шовкові стрінги, які в достатній кількості можна відшукати тільки в еротичних магазинах. Але не сподівайтесь, що йому сподобається вдягати такі часто. Чоловіки куди рідше вимагають від себе жертв заради краси чи щоб справити враження.

Практичним та прагматичним чоловікам прийдуться до вподоби кальсони та байкові фуфайки з останніх модних колекцій. Таким подарунком можна порадувати і любого татка, і рідного дідуся. Сучасне спіднє настільки ергономічне, продумане та пошите з високоякісних матеріалів, що виглядає просто шедеврально.

Спідня білизна Polo Ralph Lauren, Sunspel, David Beckham для H&M, H&M

Піжама

Цілком можливо, що коханий готовий одержати в дарунок домашній халат або піжаму. Тому здивуйте його розкішним домашнім халатом із шовку зі стьобаними вилогами в дусі англійської аристократії. В такому він одразу відчує себе молодим Хью Хефнером на розкішній віллі в товаристві найвродливішої дівчини. Одразу закортить сигарети змінити на люльку, а замість пива смакувати односолодовим віскі. Тож до подарунка додається!..

Піжама, нехай і модна цього сезону шовкова та в смужку, не дуже розповсюджений предмет гардеробу серед сильної статі. Але, щоб виглядати "з голочки" навіть у ліжку, як це робить завзятий кіношний бабій Барні Стінсон у своїй костюмо-піжамі (suitjamas), можна поглянути на одяг для сну під іншим кутом. Модні тренди цьому всіляко сприяють.

Одяг для дому та сну Turnbull&Asser, Derek Rose

Домашнє взуття

Відомо, що статус мужчини можна оцінити по його туфлям. Але якщо мужчина знаходиться вдома, красиві домашні капці не менш важливі.

На домашньому взутті чоловіки схильні економити. У задоволенні взуватись у дорогі домашні капці з тонкої вичиненої шкіри або хутряні овечі тапочки від провідного модного бренду раціональний чоловічий розум схильний собі відмовляти.

Подарувавши близькій людині красиві, модні та, головне, комфортні домашні капці, відчуєте непідробну вдячність. Красиве взуття – це і чоловіча пристрасть!

Домашнє взуття Church, UGG Australia, EMU Australia, Aldo Brue

Фото з сайтів www.mrporter.com, helen-marlen.com, gold.ua

Реклама:

Головне сьогодні