Тренд тижня: тропічні камуфляжі. Фото

— 30 квітня 2012, 10:57

Багато хто на травневі свята чкурне до моря, тож візерунки у папуг та пальмове листя будуть доречним "камуфляжем" серед тропіків. А тим же, хто залишився на вихідні на дачі або поїхав "на картоплю", весняна кольоротерапія гарантована.

"Заморський" принт добре поєднується з базовими речами гардеробу: білими елементами костюму, джинсовим одягом і спортивним взуттям, тому стане в нагоді травневих вихідних і на пікніку в лісі, і на риболовлі на річці.

Тренд тижня: тропічні камуфляжі

Особливістю модних тропічних принтів є їх графічність, ефект множення на комп’ютері, колажування різних елементів у рапорті або дзеркальному відображенні.

Саме тому серед модної тусовки цей тренд прозвали "технотропіками".

Найпопулярнішими "технотропіками" цього літа будуть, звичайно, калейдоскопічні сукні та футболки-туніки, легкі бавовняні брюки, короткі шорти. Але не забувайте і про "пальмове" взуття, принтовані хустини, тропічні квітки у волоссі, прикраси з екзотичних матеріалів та біжутерію з комахами, папугами і колібрі.

Чоловікам від дизайнерів цього разу перепало менше. Традиційні теніски-"гавайки" та шорти-бермуди не виглядатимуть ультратрендово через щосезонну популярність, а на сміливі рішення, які, наприклад, пропонує Givenchy, наважиться далеко не кожен модник.

Sandro може похизуватися лаконічними футуристичними тропіками на трикотажі, а Just Cavalli – шовковими акварельними монстерами.

Зверніть увагу! Яскраві великі принти пасують далеко не всім. Дамам повненьким краще обрати малюнки середнього розміру і не надто контрастні. Яскравий малюнок природно притягує погляди, тому не носіть строкате там, де маєте проблемні зони. Але разом з тим, складним візерунком можна створити правильну візуальну ілюзію, чим вигідно скоректувати фігуру.

В робочому оточенні не допускайте нав’язливих кольорових поєднань, і краще зупиніть вибір на дрібних рисунках, розташованих окремо.

І на додачу: в цьому сезоні не слід поєднувати в одному строї декілька строкатих одежин.

Фото з рекламних кампаній та з офіційних сайтів брендів, а також Net-a-porter.com та House of Fraser.

Реклама:

Головне сьогодні