Тренд тижня – кораловий колір

— 8 травня 2012, 12:36

Зазвичай, це шалено популярні плісовані спідниці до долу, базовий трикотаж теплих рожевих відтінків, пастельні хіпстерські сукенки.

H&M пропонує різні варіанти рожевих та коралових суконь

Але потенціал коралового значно ширший – особливо актуально ніжні відтінки виглядатимуть в коктейльних сукнях, його ж можна порадити в якості кольору випускного наряду. І блондинкам, і брюнеткам можна підібрати виграшний відтінок: від насиченої теракоти до ніжно-амарантового. Головне – уникати "дитячого рожевого": популярний серед білявок колір викличе неправильні асоціації.

У щоденному гардеробі сміливо поєднуйте різні відтіни в одному ансамблі, не нехтуйте візерунками. Наприклад, тільник у рожево-білу чи помаранчево-білу смужку буде цього літа популярнішим за свого "класичного" "товариша". А дехто з дизайнерів пропонує носити сукні з натуралістичними малюнками: принтами коралів та мушель.

Loriblu пропонує до популярних довгих суконь та сарафанів пару взуття на пласкій підошві чистого коралового кольору

Коралове взуття стало першим "дзвіночком", прийшовши на зміну популярним навесні яскраво-червоним туфлям. Така пара, на відміну від сезонних платтячок, буде актуальною не один сезон.

І ще одне нагадування: кораловий відтінок лаку для нігтів завжди модний та актуальний в теплу пору року.

Дизайнерка з Іспанії Agatha Ruiz de la Prada полюбляє яскраві барви, в її новій колекції взуття різних "весняних" відтінків

Реклама:

Головне сьогодні