Тренд тижня – кольоровий градієнт

— 21 травня 2012, 16:26

Розповсюджений виключно горизонтальний градієнт; він може не мати плавного вливання кольору в колір, а перетікати з одного в інший майже смугами. Модними в цьому сезоні вважаються веселкові переливи, поєднання чистих контрастних кольорів, сполучення сірого з кольоровим.

Mary Katrantzou використовує в одязі з горизонтальними градієнтами цілі квіткові поля

Для такого складного принту і одяг має бути відповідний: довгі або середньої довжини сукні, брюки чи довгі кофтини, суцільні купальники, – щоб було де малюнку розгулятися. Не підходять для цього короткі шортики, куці топи, жакетки і жилети.

Горизонтальні барвисті веселкові переходи доцільно доповнити чорними відтіняючи ми аксесуарами, розбавити грубим чорним квітковим мереживом або контурним візерунком у дрібні квіточки.

Контрастні градієнти можуть не мати плавного вливання кольору в колір. Paula Folch для Blanco

Через неабияку яскравість складні градієнтні сукні краще пасуватимуть для коктейлів і вечірок, ніж на щодень. Саме вчасно, акурат до гарячої пори вечірок-відкриттів сезонних клубів під відкритим небом та літніх терас.

От у буденному житті краще вже носити одяг з градієнтом пастельних відтінків. У широкому вжитку шорти та джинси з переходом від певного кольору до білого, себто, з ефектом вибіленості.

H&M використовує скромніший жовто-сірий градієнт на тлі квіткових орнаментів

До слова, у відгук на новий тренд увійшло в моду фарбування нігтів градієнтом з двох кольорів, що може відкрити нову сторінку і в нігтьовому дизайні.

Реклама:

Головне сьогодні