Любовний роман про незайманку побив рекорд "Гаррі Поттера"

— 19 червня 2012, 11:30

Історія, яку описують як "порно для матусь" перевершила успіх таких бестселерів як "Гаррі Поттер" Джоан Роулінг, "Код Да Вінчі" Дена Брауна та "Сутінки" Стефані Майер.

Про це пише The Sun.

"П’ятдесят відтінків сірого" стала лідером книжкового ринку протягом останніх 9 тижнів, лише за минулий тиждень було продано 100 тисяч її примірників.

Авторка, 49-річна британська письменниця Е.Л. Джеймс, чиє справжнє ім’я Еріка Мітчелл, уже веде переговори щодо екранізації своєї трилогії.

"П’ятдесят відтінків сірого" посіла перше місце й у списку бестселерів New York Times.

Британка зізналася The Guardian, несподіваний гучний успіх став шоком для неї та для двох її синів-підлітків, які не хочуть і думати про те, що їхня мама пише про секс.

"Це фантазія про перше кохання. Коли ти одружена вже 400 років, як і, приємно знову відчути перше кохання, і ти можеш зробити це опосередковано, через книгу. Це така фантазія. Вона несе тебе далеко від готування їжі та прання", - пояснює Мітчелл популярність своїх творів серед жінок "певного віку".

На всю трилогію в неї пішло лише 18 місяців. Авторка розповідає, писала її, переживаючи кризу середнього віку, замість того щоб купити дорогу машину, втекти та завести роман, намагаючись вхопити останній слід своєї юності.

Фото з сайтів The Guardian, The Telegraph

Реклама:

Головне сьогодні