Тренд тижня – пластикове взуття

— 27 червня 2012, 11:22

Одні бігають магазинами в пошуках строкатих пляжних мильниць "на море", інші шукають балетки або клоги на брудну дощову погоду, що повернулася до наших помірних широт.

Лідируючий бренд пластикового взуття Melissa, що часто співпрацює з іменитими світовими дизайнерами, з такого приводу запустив другу лінію – Mel, де пропонується те ж саме технологічно наворочене резинове взуття за демократичними цінами.

Пластикові сандалі від Marc by Marc Jacobs виглядають доволі урбаністично

Містянкам на щодень слід приміряти "не пляжний" пластик – серед останніх пропозицій багато вишуканих босоніжок, сандалів футуристичного дизайну, і яскравих кольорових балеток, в яких легко не підмочити ноги в дощ.

Переваги пластикового взуття очевидні: його легко почистити, воно не втрачає форми, не порветься, а завдяки новим полімерним матеріалам зручно та м’яко сидить на нозі, не парить і не натирає ноги.

Єдина пересторога: не всяке пластикове чи резинове взуття створюється за новітніми технологіями. В дешевому взутті з банальної гуми більше декількох годин підряд ходити суворо заборонено! Це загрожує багатьма захворюваннями ніг та стопи, набряками, артритами. В літню спеку та на босу ногу від такого гумового "задоволення" краще взагалі утриматись.

Фото з офіційних сайтів брендів, www.net-a-porter.com, helen-marlen.com

Реклама:

Головне сьогодні