Тест

Red Hot Chili Peppers у Києві: футболки "Динамо" і флешмоб

"Київ, ви були надзвичайною аудиторією, ви справді зірвали мій мозок і підняли все до найвищих форм, чудове рок-шоу. Люблю-люблю-люблю", написав басист гурту Флі у своєму твіттер-акаунті вночі.

25 липня на НСК "Олімпійський" відбувся концерт легендарного гурту Red Hot Chili Peppers. Уся фан-зона були заповнені вдячними фанами, а самі співаки назвали українців найкращими у світі.

Перед початком концерту станція метро Льва Толстого перетворилась на суцільний корок – сотні фанатів гурту намагались вирватись з метро до самого стадіону. Але були змушені повільно просуватись до ескалатора у оточенні міліції.

Першою піснею, яку заспівали "перці", стала Monarchy Of Roses, і зал прийняв її із захопленням. Вокаліст групи Ентоні Кідіс сказав у мікрофон: "Спасибо, Київ" у відповідь на гучні оплески фанатів, пише портал "Вгороде".

На НСК "Олімпійський" "Перці" зіграли найвідоміші свої хіти.

Після того, як група зіграла останню пісню, натовп не хотів розходитися і вимагав їх вийти на біс. Зігравши 15 пісень, гурт вийшов ще раз і зіграв ще 5 композиціq.

На біс басист Флі та гітарист Джош Клінгхоффер вийшли в футболках "Динамо" Київ.

Флі ще пройшовся на руках. Зал від цього прийшов у цілковитий захват. Перед цим, під час виконання хіта Californication, відбувся флешмоб - фани випустили в повітря десятки кульок. Їх підкидали протягом усієї пісні і "Олімпійський" повністю потонув в них.

Наприкінці дії Флі назвав українців найкращими у світі і дав слово ще повернутися до нас.

Виходячи з НСК Олімпійський, натовп ще довго скандував назву групи, групи фанатів вітали одне одного оплесками і вигуками.

Фото з Facebook Юрася Карасюка