Названо найкращу бібліотеку року

— 10 жовтня 2012, 14:28

Про це сказано в офіційному повідомленні Української бібліотечної асоціації.

Бібліотека отримала нагороду за "за соціально-культурний проект "Бібліотека згуртовує громаду" та за реалізацію основних соціальних завдань сучасної бібліотеки в громаді, сприяння розвитку читання в регіоні з використанням інноваційних методів роботи."

2-ге місце посіла Центральна районна бібліотека ім. О. І. Корсовецького смт. Чорноморки (АР Крим) за високий рівень професійних здобутків.
А третьою стала Дніпропетровська обласна науково-медична бібліотека за змістовну та ефективну роботу, спрямовану на поширення соціально необхідної інформації з метою збереження здоров`я населення, та Арбузинська районна бібліотека для дітей Миколаївської обл. за нетрадиційний творчий підхід до впровадження нових технологій в обслуговування дитячої аудиторії.

Всеукраїнський конкурс "Бібліотека року" проводиться щорічно Українською бібліотечною асоціацією з метою стимулювання творчої ініціативи бібліотечних закладів країни та оприлюднення найкращого досвіду інноваційно-бібліотечної діяльності.

Українська бібліотечна асоціація - це незалежна всеукраїнська громадська організація, що об'єднує на добровільних засадах осіб, які професійно пов'язані з бібліотечною справою.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні