У Києві відкрилась FINE ART UKRAINE 2013. Відео

— 14 лютого 2013, 18:05

На виставці представлені експозиції від провідних вітчизняних галерей та 8 спецпроектів, головний із яких – "Матч-пойнт 88: за мить до нового життя".

Серед авторів – як титуловані званнями майстри радянської доби, так і художники, котрі у 1988 році тільки заявляли про свій талант на арт-сцені: Тетяна Яблонська, Віктор Рижих, Галина Неледва, Тіберій Сільваші, Олександр Ройтбурд, Марко Гейко, Костянтин Реунов, Олег Животков, Дмитро Фіщенко та інші.

У рамках проекту також представлено паралельну фотодокументальну експозицію та добірку відео із розповіддю про події 1988 року.

Іншими важливими спецпроектами виставки FINE ART UKRAINE стали експозиції "Бебеля, 19: квартирні виставки" - із реконструкцією атмосфери неформальних виставок-квартирників середини 70-х років та роботами найкращих одеських художників - нон-конформістів, а також спецпроект львівського Клубу українських Митців – альтернативної художньої організації, заснованої у 1988 році.

Детальніше про те, що не можна пропустити на цій виставці, читайте у п’ятницю в статті арт-критика "Української правди. Життя" Лізаветти Герман

Реклама:

Головне сьогодні