Земфіра закінчила новий альбом за 7 годин до того, як виклала його в Інтернет

— 15 лютого 2013, 16:01

Про це повідомив в інтерв'ю журналу "Собака" звукорежисер альбому Андрій Самсонов, пише Лента.ру.

За словами звукорежисера, пісня "Жити в твоїй голові" була закінчена в день перед виходом альбому. Причому текст пісні був дописаний у вихідні перед релізом альбому. Самсонов зауважив, що в останній момент деякі треки були включені в альбом, а деякі - навпаки, видалені.

(прослухати альобом можна тут)

Звукорежисер розповів, що запис альбому зайняв вісім місяців, чому передували два роки обговорень. За словами Самсонова, у кожної пісні було кілька різних версій, тому що ні в нього, ні у Земфіри не було точного бачення, як повинні звучати нові треки, однак пріоритетом було аналогове, необроблене комп'ютером звучання.

Самсонов у 2002 році продюсував альбом Земфіри "14 тижнів тиші". Порівнюючи обидва досвіди, звукорежисер зазначив, що робота над "Жити в твоїй голові" йшла повільніше, але з великим зануренням у матеріал.

Шостий студійний альбом Земфіри "Жити в твоїй голові" було викладено для безкоштовного прослуховування в ніч на 14 лютого 2013 року на сервісі "Яндекс.Музика".

Офіційний реліз платівки відбудеться 15 лютого, відразу після чого почнуться гастролі співачки по 19 містам Росії, України, Латвії та Естонії.

Реклама:

Головне сьогодні