Оскар 2013: вибір українських користувачів Google

— 21 лютого 2013, 14:50

Який фільм стане переможцем цього року ми ще не знаємо. Утім, можна з упевненістю назвати найзатребуваніший фільм-номінант на Оскар серед українських користувачів пошукового сервісу Google.

Отже, якщо б від них залежало, хто отримає Оскар, то володарем золотої статуетки стала б нова картина від Квентіна Тарантіно "Джанго вільий".

Цей фільм у жанрі спагетті-вестерн кілька тижнів поспіль лідирував за кількістю запитів Google Україна в категорії "Фільми".

Утім, недалеко від "Джанго" відстав фільм, який також став подією в світі кіно - візуальний шедевр від володаря Оскара тайванського режисера Енга Лі, претендент на 11 Оcкарів, пригодницька драма "Життя Пі".

Почесну ж третю позицію посіла чорна комедія "Мій хлопець - псих", а картина, яка отримала найбільше номінацій цього року - дванадцять, - історична драма від режисера Стівена Спілберга "Лінкольн", розташувалася на четвертій позиції.

Фаворит критиків "Операція Арго" Бена Аффлека - на п'ятій.

Шоста позиція - "Знедолені", сьома - "Ціль номер один", восьма - французька стрічка "Кохання". За нею - "Тварини дикого півдня".

Нагадаємо, минулого року думки американських кінокритиків та українських користувачів не збіглися. За кількістю запитів лідирувала стрічка "Дерево життя", а Оскара отримало чорно-біле кіно "Артист".

Зазначимо, церемонія вручення Оскара відбудеться в ніч з 24-го на 25-те лютого.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні