Найбільший рок-фестиваль переїде з Дніпропетровська до Києва

— 31 липня 2013, 11:03

Про це розповів його президент Костянтин Дудко, якого цитують Вести.ua. Причиною переїзду він назвав комерційну нерентабельність.

При тому, що в цьому році фест за три дні відвідали 70 тисяч осіб, а квитки коштували 299-999 грн. Однак грошей, виручених за вхід, за словами організаторів, їм не вистачило, щоб окупити його.

"Гонорари артистів (цього року хедлайнерами були Scorpions, Hurts,"Мумій Троль","Нічні снайпери"), плюс оренда та облаштування території, витрати на рекламну компанію та інше не окупилися тільки продажем квитків, а допомога спонсорів була символічною", - каже президент фестивалю.

Ще однією причиною Костянтин назвав нерозвинену інфраструктуру: "Наприклад, відсутність прямого рейсу Львів - Дніпропетровськ. Тому Київ у цьому відношенні кращий. До столиці приїхати з різних міст легше".

Де проходитиме фест, він назвати відмовився, але запевнив, що це не аеродром "Чайка", не Співоче поле і не ВДНГ.

Соліст гурту ТНМК Олег (Фагот) Михайлюта припустив, що подібний фестиваль може прижитися на Трухановому острові або в "Золотих воротах" на Оболоні.

"Для регіону погано, коли масштабний фест переїжджає до столиці, тим більше що на периферії мало таких заходів, - сказала гостя The Best City Марія. - Але мені як киянці це на руку. Думаю, до Києва підтягнеться більше людей, ніж у Дніпропетровськ . Але є одна проблема: в столиці мало недорогого житла, а фестивальники якраз воліють дешеві готелі".

Реклама:

Головне сьогодні