Kyiv Sculpture Project Prize продовжив прийом заявок

— 23 грудня 2013, 12:19

У зв’язку із соціально-політичною ситуацією в Україні куратори KSP вирішили продовжити прийом заявок, щоб забезпечити українським авторам додатковий час для підготовки проектів.

Зазаначимо, що на сьогодні вже надійшло понад 100 заявок від художників із Австрії, Португалії, Греції, Великобританії, Китаю, Індії, Нової Зеландії, США, Бразилії та інших країн світу.

Kyiv Sculpture Project Prize ― це перша в Україні спеціалізована премія для молодих художників, які працюють із публічним мистецтвом. Заявки приймаються з 30 жовтня 2013 року до 20 січня 2014 року включно.

До складу відбіркової комісії міжнародної скульптурної премії Kyiv Sculpture Project 2014 увійшли Хелен Фебі (головний куратор Yorkshire Sculpture Park та Спеціального проекту KSP), Катерина Тейлор (куратор Основного проекту KSP, засновник Kadygrob&Taylor Art Projects), Михайло Рева (скульптор, архітектор, заслужений художник України), Олеся Островська-Люта (куратор, арт-менеджер, керівник програм і проектів фонду Ріната Ахметова "Розвиток України"), Антон Бєлов (директор Центру сучасної культури "Гараж"), Володимир Кадигроб (арт-менеджер, директор KSP, засновник Kadygrob&Taylor Art Projects).

Список учасників Основного проекту KSP буде оприлюднений у лютому 2014 року. Їх роботи будуть представлені у рамках фестивалю з 20 травня по 10 липня 2014 року у Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка. Всі відібрані роботи будуть оцінені міжнародним журі і номіновані на низку нагород у рамках Kyiv Sculpture ProjectPrize. Церемонія нагородження переможців пройде у червні 2014 року.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні