Дизайнерка створила футболку "Серце-мітинг", присвячену Майдану

— 28 січня 2014, 17:41

"Проект "Наші серця" був присвячений тому, що ми (дизайнери - прим.авт.) зараз переживаємо. З самого початку я приходила на мітинги на Майдан і малювала людей. А одного разу намалювала велику людину, що складається з маленьких чоловічків, і таке ж складене серце як символ солідарності. Плакати з цими зображеннями я виклала у відкритий доступ, і їх могли роздруковувати і приносити з собою всі бажаючі", - розповіла "УП.Життя" Рева.

За словами Маші, після того, як вона опублікувала своє фото у футболці з серцем у себе в Facebook, їй відразу стали писати люди з проханням замовити таку футболку.

"Тепер частина прибутку від куплених футболок піде на допомогу Майдану", - сказала дизайнер. Подробиці з'являться у неї на сторінці.

До речі, це не перший арт-проект, присвячений Майдану, в якому взяла участь Маша. У грудні вона створила маску на обличчя для міжнародного журналу Dazed and Confused, хоча тоді ще не знала, наскільки ця тема виявиться актуальною трохи пізніше.

"Спочатку ми хотіли цими масками показати, що ми думали з приводу того, що відбувається, але поступово вони обросли додатковими смислами, як і взагалі все, що з'являється на Майдані", - каже Маша Рева.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні