Квиток на пітерський концерт "Океану Ельзи" можна поміняти на концерт гурту у будь-якій країні

— 13 березня 2014, 12:03

Про це повідомили організатори концерту, яких на своїй сторінці у Facebook цитує "ОЕ".

Музиканти також зяавили, що вже куплені квитки на скасований концерт групи "Океан Ельзи" в Санкт-Петербурзі 31 березня 2014 року, можна обміняти на будь-який інший концерт О.Е. в будь-якій країні світу на ваш вибір.

Афіша виступів групи - http://www.okeanelzy.com/ru/billboard/.

"Для цього вам необхідно написати заявку на адресу [email protected] з темою листа "обмін квитків: Санкт-Петербург 31.03 - Країна, Місто, Дата", вказавши ваші контакти для зворотного зв'язку і підтвердження можливості провести перебронювання квитків", - кажуть музиканти.

Що стосується заяви організаторів, то вони повідомили, що "дуже хочуть почути чудові, душевні мелодії і тексти улюбленої групи про просту і земну любов".

"І, повірте, ми їх почуємо! Коли? Про це ви дізнаєтесь першими. Show must go on", - оптимістично заявляють вони.

"До останнього моменту ми шукали можливості для того, щоб музиканти змогли вийти на сцену до своїх шанувальників. Але цього разу щось у звичній низці справ не склалося в очікуваний усіма результат. Можна довго і марно шукати правих і винних, щось вигадувати, винаходити і аналізувати. Залишимо це іншим, і не будемо впадати у відчай", - йдеться у заяві організаторів.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні