У мультику "Крижане серце" вгледіли гомосексуалізм та зоофілію

— 13 березня 2014, 12:41

Дехто вважає, що його творці тишком-нишком ведуть серед малюків пропаганду гомосексуалізму та зоофілії.

Про це повідомляє "Aсe Showbiz".

Своїми підозрами щодо стосунків одного з героїв мультфільма з оленем, а ще відносно сексуальної орієнтації королеви-чарівниці Ельзи поділилися зі слухачами ведучі "Generations Radio". Стривожилася й американська газета "National Catholic Register".

Дехто підозрює, що королева Ельза не таєї орієнтації

У мультику Ельза спершу опирається тому, ким вона є насправді, але таки приймає себе та свій дар. Якщо додати до цього той факт, що короля вона собі так і не знаходить, імовірно, особливість її не лише в здатності заморожувати, натякнули ведучі Кевін Свенсон та Стів Вон.

Ніжну дружбу Крістофа з його оленем вони назвали "неприродною".

"…Як багато християн ведуть своїх діток на мультфільм "Крижане серце", створений організацією, яка, можливо, є однією з найбільш про-гомосексуальних організацій нашої країни?", - застеріг Свенсон.

"…Якби я був Дяволом, що б я зробив, аби справді занапастити всю соціальну систему та зробити щось дуже, дуже лихе 5-6-7-річним дітям із християнських родин по всій Америці?", - додав він.

Ще й у Крістофа з оленем якась "неприродна" дружба...

На думку радіоведучих, "милі маленькі мультики" потроху можуть робити привабливими в очах безневинних маленьких американців найстрашніші з гріхів.

Натяк на гомосексуалізм "викрив" своїй статті й автор християнської газети Стівен Грейданус.

"Гігант Ельзи, сніжне чудовисько з чоловічим голосом блукає її покинутим палацом, підбирає її викинуту корону та з задоволенням надягає її собі на голову, усміхаючись, бо відкрило у собі внутрішню принцесу", - заявив він.

Прем’єра "Крижаного серця" в Україні відбулася в грудні. За королеву Ельзу заспівала Марія Яремчук, яка цього року поїде за Євробачення. Пісні принцеси Анни виконала Шаніс.

Нагадаємо, цей мультфільм отримав "Оскара".

Кадри з мультфільму "Крижане серце" з сайту imdb.com

Реклама:

Головне сьогодні