Музичний тиждень. "Попелюшка" з музикою Шурова, новий альбом Linkin Park та інше

White Lies не їдуть у Київ, майже-повернення The Mars Volta з Флі на басу, Google-квест за палітурками легендарних альбомів, пісні та відео Nine Inch Nails, Queens Of The Stone Age, Lykke Li, Mando Diao.

"Попелюшка" Дмитра Шурова

Іменитий московський театр "Современник" представив свою першу дитячу постановку за 30 років. Нову "Попелюшку" втілила молодий режисер Катерина Половцева. Музику написав українець Дмитро Шуров, відомий за проектом Pianoбой та колишньою діяльністю в "Океані Ельзи", Esthetic Education та концертному складі Земфіри.

Прем’єра відбулась 6 квітня. Найближчим часом застати "Попелюшку" можна буде 12, 13 і 27 квітня. Одну з пісень спектаклю Шуров окремо виклав на Soundcloud:

Фото з Facebook-сторінки Ольги Шурової

Новий альбом Linkin Park

LP анонсували шостий альбом "The Hunting Party". Вийде він вже 16 червня. Цього разу хлопці продюсували запис самостійно. В окремих піснях долучились Дарон Малакян з System Of A Down, Пейдж Хемілтон з Helmet та світова поп-зірка, чиє ім’я поки тримається в секреті.

Вже представлено перший сингл "Guilty All The Same" за участі репера Rakim.

За день до релізу альбому "The Hunting Party" гурт влаштує спеціальний виступ на Download Festival, на якому повернеться до коріння і зіграє від початку до кінця дебютник "Hybrid Theory".

Концерт White Lies у Києві відмінено

Концертний ринок України, як і багато які інші ринки, продовжує терпіти кризу. Британська пост-панк команда White Lies не добереться до Києва цієї весни "з технічних причин", повідомляють організатори. Концерт мав відбутись 17 травня в клубі Sentrum.

Повернення квитків буде здійснюватись з 24 квітня виключно за попереднім записом через форму на сайті організаторів або по телефону +38063-718-21-15 у будні з 11:00 до 15:00.

Майже-повернення The Mars Volta з Флі на басу

Флі з Red Hot Chili Peppers ніяк не всидить на місці, тож знову потрапив у наш дайджест. Один з найкрутіших світових басистів став учасником нового супергурту Antemasque. Також до складу увійшли музиканти The Mars Volta Седрік Бікслер-Завала (вокал), Омар Родрігез-Лопес (гітара) і Дейв Елич (барабани). Плани гурту невідомі.

Флі давно дружить з "Вольтою". Коли гурт не знайшов постійного басиста для запису дебютного альбому, Флі записав партії для 8 з 10 пісень. Ось одна з них.

Нагадаємо, що Бікслер-Завала розпустив The Mars Volta в 2013 році після того, як Родрігез-Лопес зібрав власний гурт Bosnian Rainbows. Чим би вони не тішились, аби і далі створювали карколомну музику.

Легендарні вулиці

Журналісти The Guardian відшукали у сервісі Google Street View вулиці з палітурок культових альбомів. Переглянути більше можна на сайті видання.

Трек тижня. У Швеції завжди вміли робити поп-музику. Свіжий стерильний радіохіт випустили Mando Diao.

Кліпи тижня. Доки українські зірки намагаються знімати відео подорожче, одні з кращих рокерів світу не паряться, трешують і розважаються.

Нове від шведської красуні Lykke Li, слухати і споглядати яку – завжди задоволення.

Лайв тижня. Nine Inch Nails не доїдуть до Києва у літньому євротурі, тож поки задовольняємось тільки свіжим телевізійним виступом.

Реклама:

Головне сьогодні