"КаZантип" переїхав до Грузії

— 27 травня 2014, 14:10

Свято музики розпочнеться з 20-го по 30-те серпня. Головні події фестивалю відбудуться 23 серпня - Апофеоz #1 та Апофеоz #2 - 30 серпня.

Як йдеться на сайті фестивалю, Анакліа - невелике мальовниче курортне містечко з сучасною розвиненою інфраструктурою (транспортне сполучення, магазини, аптеки, банки). При цьому в ньому збереглися руїни фортеці 1703 та інші історичні пам'ятники.

"Місцеві мешканці - привітні і гостинні господарі, більшість вільно говорить російською, багато молодих людей добре володіють англійською", - йдеться на сайті.

На сайті також пояснюють, чому фестиваль не відбудеться в Криму: "Причини неможливості проведення заходу в Криму не залежать від організаторів - це зміни державного ладу та законодавчої бази, що роблять неможливим існування самого проекту, принаймні, цього року".

На сайті надано детально інформацію про те, як дістатися місця призначення різними способами, а також надано список місць, де можна оселитися та перелік необхідних документів.

Як відомо, у квітні стало відомо про те, що російська наркополіція проведе рейди на кримському музичному фестивалі "КаZантип".

"КаZантип" - один з найбільш масштабних фестивалів електронної музики на території колишнього СРСР, проходить він у Криму з середини 90-х років.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні