Тест

Міністр культури знову вийде на сцену зіграти закоханого у в’язниці

На сцені Київського академічного Молодого театру він зіграє головну роль у виставі "Я знайду тебе, тому що кохаю!", пише "Дзеркало тижня".

В основі постановки - п'єса знаменитого американського письменника і драматурга Вільяма Сарояна "Ей, хто-небудь!".

Цей автор - лауреат Пулітцерівської премії, його творчість, на думку критиків, відзначено гуманізмом, сентиментальністю, гумором. Саме Сароян вплинув на творчий розвиток таких письменників, як Селінджер, Бредбері, Міллер.

Прем'єрний київський спектакль перенесе глядача в техаську провінцію, в тюремні катівні. Головні герої зустрічаються "за гратами". І випробовують свої почуття - несвободою. Головний герой, якого і грає Євген Нищук, звинувачений у зґвалтуванні й очікує жорстокої розправи.

А його кохана - юна дівчина, працює куховаркою і утримує свого безробітного батька. Єдиний вихід у приречених закоханих - втеча.

Як повідомили ZN.UA в Молодому театрі, над спектаклем працювала молода творча команда. Режисер і сценограф - Анжела Крепець, актори - Анастасія Блажук, Артем Мартинишин, Олександр Ромашко.

Як кажуть у театрі, репетиційний процес, в якому був задіяний міністр культури, проходив, в основному, вечорами і навіть ночами - щоб розвести в часі процес творчий і державні справи.

Прем'єрні покази вистави "Я знайду тебе, тому що кохаю!" відбудуться на сцені Молодого театру 21 і 22 червня