Тенденції пляжної моди: жінки прикриваються, чоловіки оголюються

— 14 липня 2014, 14:05

Крихітні ліфчики та трусики-стринги змінюють цнотливі ретро-купальники. Чоловічі ж довгі й широкі шорти витісняють спокусливі, тугенькі та короткі, як у Деніела Крейга в "Бондіані".

Про це пише The Telegraph.

Як констатує представниця однієї з британських торгівельних мереж, порівняно з моделями 2013-го року цьогорічні чоловічі купальні шорти стали десь на 2 сантиметри коротші.

На думку модних експертів, тому, що чоловіки стали більше оголюватися, посприяв не лише "Джеймс Бонд", а й футболіст Девід Бекхем.

Жінки ж хочуть бути схожими на зірок 1950-х: цільні купальники та трусики з завищеною талією стали шити дедалі більше дизайнерів.

"Жінки, які знають, що їхня відпустка буде спортивною, активною, що вони займатимуться спортом у воді, хочуть щось таке, що вони можуть надягти та розслабитися, знати, що все буде на місці та виглядатиме стильно, не хвилюватися, що щось зісковзне", - зазначила власниця інтернет-крамниці Емма Флетчер.

Щоправда вона застерігає від ретро-тренду жінок із пишними формами.

"Багато хто гадає, що бікіні в стилі 1950-х личитиме (такій фігурі) більше, насправді ж – навпаки", - поділилася вона.

Трусики "велика попа" зроблять пухкеньку жінку "величезною", стверджує Флетчер. Розчаровані клієнтки через це вже повертали їй кілька купальників.

А думку власниці крамниці, те, що відбувається в галузі пляжної моди – її "природна еволюція". І жінкам, котрі раніше носили куценькі купальники, і чоловікам, яким набридли довгі шорти, закортіло змін.

Реклама:

Головне сьогодні