Музичний тиждень: Jay-Jay Johanson у Києві, новий гурт Сашка Чемерова та інше

Також у випуску музичних новин: свіжа кров з України The Erised, перші імена Sziget 2015, шалені литовці Beissoul & Einius у Києві, сольний кліп вокалістки Tricky Франчески Бельмонте, відеозвіт з концерту O.Torvald.

Jay-Jay Johanson у Києві

Концерти шведського інтроверта Джей-Джей Йохансона у Києві — це завжди щира, домашня й меланхолійна атмосфера. Так само буде і 10 квітня 2015 року, коли артист представить у залі Sentrum новий альбом "X". Старе й улюблене теж заспіває. Квитки по 300 грн вже в продажу.

Свіжа кров з України: The Erised

Представляємо новий український гурт The Erised. До складу входять п’ятеро хлопців та 22-річна поп-вокалістка Соня Сухорукова. Перед вами їхня перша пісня, а вже 2 лютого вийде дебютний міні-альбом "Desire".

Вони тільки почали, а вже записуються під крилом британського лейблу Med Shool Music, який підзвітний більшому електронному лейблу Hospital Records (домівка London Elektricity, Netsky, Camo & Krooked та інших).

Нова музика Сашка Чемерова

Українські меломани і музиканти сумують за легендарним рок-гуртом "Димна Суміш", засновник якого Сашко Чемеров вже три роки живе в США.

Тим часом, у 2014-му Чемеров заснував у Лос-Анджелесі гурт The Gitas, у якому знову грає рок з блюзовим та панковим корінням. Днями вийшов сингл "Mood for Love", а 27 січня 2015 з’явиться дебютний альбом "Garland". Публікуємо пісню і тізер альбому.

Сашко, повертайся хоч з концертом.

Перші імена Sziget Festival 2015

Фестиваль Sziget у Будапешті з року в рік приймає все більше українців. Усе через фантастичну атмосферу, лояльні для Європи ціни і зручне розташування. Але і список артистів важливий.

Днями Sziget порадував меломанів, оголосивши 10 перших учасників: Florence and the Machine, alt-J, Jamie Woon, The Subways, AWOLNATION, Blasterjaxx, Fauve, Babylon Circus, Kadebostany. Якщо так піде і далі, у 2015-му фестиваль вийде помпезним.

Звертаємо увагу, що прекрасна Florence and the Machine виступить у нульовий день. Аби потрапити на її виступ, треба купити тижневий абонемент.

І взагалі, до 31 грудня абонементи продаються за зниженою ціною, тож можна вже зараз спланувати відпустку для себе або придбати новорічний подарунок для близьких.

Шалені литовці у Києві

Якщо ви досі не чули про гурт Beissoul & Einius, зараз саме час. Дивакуватий та неповторний дует з Литви робить електроніку з душею, вишуканим смаком та магнетичними концертними вібраціями. Досить побачити цю парочку наживо один раз — і ви їхній прихильник (а вони — ваш).

Ці двоє вже вразили українців на Sziget Pre-Party, на розігріві у The Hardkiss та Blue Foundation, на культових київських рейвах, а тепер готують перше велике сольне шоу 6 березня 2015 у Sentrum. Квитки вже в продажу, перша партія коштує 120 грн, далі буде дорожче.

В знак особливої любові до української публіки, B&E навіть записали прекрасну пісню українською "Як ти й сказав".

З-під крила Tricky

Харизматична вокалістка Франческа Бельмонте, яка гастролює в концертному складі культового артиста Tricky, презентувала перший сольник кліп. Tricky в продюсерах, але сольна Франческа звучить свіжіше і цікавіше за останні роботи її ментора.

O.Torvald Live

Рокери O.Torvald відкатали тур по Україні з новим альбомом "Ти Є" та довели, що за рівнем потужності й невпинного концертого драйву в наших краях їм немає рівних. Якщо не бачили наживо — надолужуйте хоча б цим відеозвітом з концерту в Києві.

І взагалі ходіть на концерти наших гуртів, підтримуйте якісну українську музику.

Реклама:

Головне сьогодні