Оприлюднено трейлер нового сезону серіалу "Картковий будинок". Відео

— 12 січня 2015, 12:17

В новому сезоні головний герой Френк Андервуд (Кевін Спейсі) стає президентом США. Третій сезон покаже переживання президента та першої леді, які боряться зі стресом та своїми внутрішніми демонами.

Як видно на відео, героєві вочевидь доведеться спілкуватися із президентом РФ, який не потисне йому руку та дозволить собі пікантний поцілунок із першою леді США.

Крім того, в одній зі сцен перша леді скаже: "Ми вбивці, Френсіс". На що герой Кевіна Спейсі відповість: "Ми ті, хто вижив".

За словами самого Кевіна Спейсі, у новому сезоні будуть сцени і діалоги, рухи та сюрпризи. "Деякі з них відбуватимуться у Білому домі, деякі - десь в іншому місці. Там будуть шокуючі несподіванки, повороти", - розповів він після церемонії вручення "Золотого глобусу", пише Mashable.

Всі 13 епізодів третього сезону будуть доступні на "Netflix" уже з 27-го лютого.

Раніше стало відомо, що участь у зйомках третього сезону серіалу взяли учасниці групи Pussy Riot, а сюжет нових серій буде сфокусований на зовнішній політиці США.

"House of cards" - американський телесеріал, адаптація за романом Майкла Доббса. За сюжетом, амбіційний конгресмен від Демократичної партії Френк Андервуд в обмін на обіцянку зробити його Державним секретарем США, допомагає Гаррету Уокеру стати президентом США. Утім, після виборів голова адміністрації президента Лінда Васкез повідомляє Андервуду, що він не отримає посаду.

Реклама:

Головне сьогодні