Джамала презентує пісню на вірші Костенко і Цветаєвої. Відео

— 10 травня 2015, 19:44

Зокрема, одна із них буде написана на вірші Ліни Костенко і Марини Цветаєвої, повідомляє Cultprostir.ua.

"Для моїх шанувальників не секрет, що я зараз активно працюю над четвертим альбомом. Кілька тижнів тому ми вже випустили перший сингл "Очима", на підході дуже особиста композиція "Шлях додому". А ще я написала пісні на вірші Ліни Костенко та Марини Цвєтаєвої. І я збираюся все це показати публіці 19 червня. Це далеко не весь матеріал, але слухачі, які прийдуть цього вечор, першими почують нові пісні", - каже Джамала.

Нагадаємо, на цьому тижні відеокліп Джамали "Заплуталась" потрапив до Топ-10 хіт-параду міжнародного музичного телеканалу TMB, де посів дев'яте місце.

Про цей кліп сама співачка написала в Facebook наступне:

"До цього я практично завжди була головною героїнею в своїх кліпах. А тут всі переживання композиції відіграють танцюристи. Все передано рухами, жестами, мімікою, і все це зроблено в нестандартній манері. Ця танцювальна постановка, на мій погляд, ілюструє тваринну частину людської натури. Знаєте, коли люди шукають свого "по запаху". Зокрема, я про момент, коли головна героїня хоче відшукати в натовпі людей свого єдиного. Вона намагається зрозуміти, хто він, через запах і дотики. Це схоже на те, що мені розповідали сліпі люди".

Реклама:

Головне сьогодні