У столиці пройде фестиваль американського кіно "Незалежність"

— 13 травня 2015, 17:26

Цього року увазі глядачів представлять програму документального кіно, повідомляє сайт фестивалю.

Фільми, які покажуть у Києві, висвітлюють різні теми: екологічні, політичні, соціальні. Покази будуть супроводжуватись обговореннями, панельними дискусіями і майстер-класами.

Відкриє фестиваль повнометражна документальна стрічка "Ніч зникає" про так зване світлове забруднення і шкідливі наслідки поступового зникнення нічного неба. На показі буде присутній режисер фільму Іан Чейні.

Також увазі глядачів представлять стрічку про кризу у газетній індустрії "Чорно-білі і вимираючі", комедійний фільм "Ферма у вантажівці", фільм, який досліджує багатозначну суть їжі та її здатність об'єднувати людей"Тарілки у повітрі" та інші.

У рамках фестивалю працюватиме лабораторія з кіновиробництва для молодих митців "Інді Лаб" – двомісячний цикл практичних майстер-класів зі створення документальних фільмів. Результати роботи лабораторії, 10 короткометражних стрічок, буде показано під час фестивалю.

Також гості фесту зможуть взяти участь у майстер-класах від режисера-документаліста Іана Чейні та одного з найкращих експертів у сфері авторського права Майкла Доналдсона.

Докладніше про програму, розклад показів і майстер-класів дивіться на сайті aiffua.com.

Фестиваль проходитиме у кінотеатрі "Київ".

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Українська правда. Київ

Реклама:

Головне сьогодні