#LetMyPeopleGo. Незабутній концерт МЗС Open Air на підтримку українських в'язнів у Росії. Фото

У напівциркульному оточеному колонами дворику перед будинком МЗС вперше відбувся концерт класичної музики. Але це не була чергова світська подія.

Національний камерний ансамбль "Київські солісти" грав просто неба, закликаючи звільнити українських громадян, яких незаконно утримують в Росії .

10 позбавлених волі людей, 10 реальних і моторошних історій, у абсурдність яких неможливо повірити та 10 композицій викониних з присвятою кожному з них, 10 ударів годинника на вежі Михайлівського Золотоверхого рівно о 10 вечора і сотні білих троянд, що здіймаються догори з вірою на краще.

Листи підтримки нашим політв'язням в Росії

Такі вечори як цей - дуже символічні та життєствердні, хоч і мають гіркий присмак. Вони навряд чи можуть реально вплинути на перебіг подій, тим паче коли мова йде про цинічного та підступного "сусіда", але вони дуже допомагають не забувати, за що ми воюємо та зберігати віру в невідворотність нашої перемоги.

[L]Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Олексій Чірній, Генадій Афанасьєв, Кирилл Сілівончик, Віктор Шур, Валентин Вигівський, Юрій Солошенко, Станіслав Кліх, Микола Карпюк, Сергій Литвинов, Надія Савченко та інші політв'язні мають і будуть звільнені!

Реклама:

Головне сьогодні