Музичний тиждень: відео з концерту пам’яті Кузьми, нові кліпи Онуки та Дорна

Також у випуску музичних новин: Вакарчук і 5’nizza співають "Солдата", новий пляжний клуб у Києві, Mastodon у "Грі престолів", нові пісні та кліпи Cepasa, Tame Impala, Брайана Феррі, Blur, Jamie xx, Емінема.

Відео з концерту пам’яті Кузьми
Канал "1+1" показав телеверсію концерту в Палаці Спорту, коли кілька десятків українських зірок співали пісні "Скрябіна".

Найкращий, на нашу думку, виступ:

І повна версія концерту:

Onuka + Київ = любов

Коли здавалося, що пісня Онуки "Misto" вже проявила себе, з’являється кліп, який додає до неї нових настроїв та фарб.

Ната Жижченко: "Ми дуже спішили, щоби встигнути випустити відео до Дня Києва, це наше зізнання в коханні. Київ – чарівне місце, яке мене завжди надихає. Обожнюю момент, коли літак приземляється у Жулянах чи Борисполі. Відкривається десяте дихання. Я виходжу з терміналу, роблю ковток повітря та відчуваю прилив сил".

"Побіжу до води, пошукаю сліди"

Минулого літа чи не найприємнішим місцем відпочинку київської молоді був "Angar Пляж" – клуб під відкритим небом на березі Дніпра. Цього сезону співвласники повертаються на ту ж локацію з новим проектом "Південний берег Києва".

Починаючи з 5-6 червня і кожні вихідні до кінця літа тут гратимуть найкращі діджеї міста. Вхід зазвичай вільний. Тож прямуйте до Паркової дороги, переходьте Пішохідний міст – і кількасот метрів праворуч.

Тріо 5’nizza

Усі вже встигли обговорити цей виступ, але без нього нікуди у дайджесті тижневих подій. Неоднозначне виконання пісні "Солдат" на концерті 5’nizza у Києві разом зі Святославом Вакарчуком.

Металісти у "Грі престолів"

Популярний американський метал-гурт Mastodon знявся у найрейтинговішому телесеріалі світу "Гра престолів". Музикантів запросив особисто творець шоу Деніел Бретт Уайсс. Їм дісталась роль дикунів, яких вбивають, а потім повертають до життя у 8-ій серії 5-го сезону.

Інші нові пісні та кліпи

Київський електронник Cepasa зняв лайв-відео в диму й прожекторах на балконі атмосферної Малої Опери.

Але, безумовно, кліп року випустив Іван Дорн.

Ляльковий дім у кліпі наших улюбленців цього літа – Tame Impala.

Екранізація красивого переспіву старого хіта Роберта Палмера. У версії Брайана Феррі та електронника Тодда Терьє

Учасники Blur у ролях мухи, молі, пончика та стаканчика з морозивом (останній, звісно, Деймон Албарн).

Уся трійця The xx у зборі для виконання пісні з сольного альбому Jamie xx.

"Я легенда, це факт", – начитує Емінем у синглі, що увійде до фільму "Лівша" про боксера зі складною долею (Джейк Джиленхол), який намагається повернути славу заради малої доньки.

Реклама:

Головне сьогодні