Музичний тиждень: Джаз на Майдані Конго, Дейв Грол Кістяна Нога та інше

А також Київ у кадрі в черговому британському кліпі, новий український артист Cape Cod, найбільше свято сучасної української музики, тіло Бейонсе стане хмарочосом, Юен Макгрегор із гітарою та інше.

Джаз на Майдані Конго

Світ захоплює чергова хвиля моди на приджазований хіп-хоп, і творчість фаворита критиків Кендріка Ламара це підтверджує. В Україні тріумфом жанру був проект 2003 року "Jazzy" – оригінальні пісні гурту ТНМК у джазових варіаціях спільно з бендом Схід Side. І ось, вони знову дають джазу.

24 жовтня в Sentrum до ТНМК приєднаються учасники класичного складу Схід Side – піаніст Олексій Саранчин і саксофоніст Дмитро Олександров. І буде новий "Jazzy".

Квитки вже у продажу.

Знову Київ у кадрі

Іноземні музиканти продовжують знімати кліпи у Києві – тут і місця є, і виробництво недороге і якісне. Нещодавно ми писали про Foals та Rudimental, тепер це менш відомі британці Seafret та їхня історія складних стосунків посеред спального району столиці.

Нова українська музика: Cape Cod

Електронщик із Києва Cape Cod відомий dj-сетами на клубних та пляжних вечірках, а тепер представляє перший власний сингл. Мастерингом займався лондонський продюсер Tony Cousins, клієнтами якого раніше були Роббі Уільямс, Massive Attack, Том Оделл.

Співає у синглі загадковий Constantine. Він же виконає основні партії в альбомі Cape Cod і на концертах. І те, і інше буде восени.

Дейв Грол Кістяна Нога

Лідер Foo Fighters – той ще псих. Недовго він сидів на лікарняному зі зламаною ногою, вигадав виступати… у троні. Жага пригод та спраглість до музики, якім варто повчитись.

Тіло Бейонсе стане хмарочосом

У Мельбурні планують побудувати 226-метровий хмарочос за мотивами вишуканих форм неперевершеної Бейонсе. Архітектори компанії Elenberg Fraser надихались кліпом "Ghost". Хмарочос міститиме 68 поверхів, 660 квартир і 160 кімнат готелю.

Кліп "Ghost" вийшов у 2013 році й набрав 4,5 млн переглядів. Зняв його відомий бельгійський фотограф П’єр Дебушер.

Інші нові пісні та кліпи

Трохи домашньої романтики від актора та джентльмена. Юен Макгрегор співає пісню рокерів з Уельсу Catfish and the Bottlemen.

Трохи британської поп-музики. Джесс Глінн продовжує розкручувати свій перший сольний альбом, який вийде наприкінці серпня.

До виходу нового альбому електронників The Chemical Brothers лишились лічені дні, а поки вони діляться свіжим треком.

Реклама:

Головне сьогодні