"Гра престолів" закінчиться у стилі "Володаря перснів"?

— 12 серпня 2015, 17:00

Тому багатьом може здатися, що автор роману "Пісня льоду та полум'я", на основі якого знято серіал, Джордж Мартін, йтиме до кінця та зробить кінцівку "кривавим апокаліпсисом", пише The Independent.

Утім сам автор зазначив, що це не так хоча б тому, що йому ще потрібен час, аби закінчити книгу. Та додав, що кінцівка буде "гіркувато-солодка", натхненна "Володарем перснів".

"Я не написав кінцівку. Раніше я говорив, що її тон буде солодко-гірким. Я маю на увазі, що це не секрет, що Толкієн мав величезний вплив на мене і мені сподобався спосіб, у який він завершив "Володаря перснів", - сказав Мартін.

За його словами, він закінчується перемогою, але це гірка перемога. Фродо йде у безмертні землі, а інші люди живуть. "Все, що я можу сказати, що це такий тон, якого я буду прагнути. Чи вдасться мені це чи ні, судити моїм читачам", - додає він.

Як відомо, формат заснований на фентезі-саги Джорджа Р. Р. Мартіна "Пісня льоду і вогню".

Зазначимо, нещодавно стало відомо про те, що "Гра престолів" триватиме сім сезонів. Наразі триває робота над шостим сезоном.

Крім того, серіал отримав 24 номінації на Еммі.

Кілька тижнів тому, телеканал HBO виклав у мережу відеоролик, де показано проби акторів на головні ролі у популярному серіалі "Гра престолів".

Реклама:

Головне сьогодні