З’явився трейлер нового фільму Квентіна Тарантіно "Ненависна Вісімка". Відео

— 13 серпня 2015, 11:01

У середу компанія The Weinstein виклала онлайн перший трейлер стрічки "Ненависна Вісімка" (The Hateful Eight) Квентіна Тарантіно, яка має з’явитись на екранах 18 січня 2016-го року, пише The Guardian.

Прем'єра стрічки запланована на 25 грудня.

Дія фільму розгортається у через кілька років після Громадянської війни.

На засніжених просторах Вайомінгу на схилі гори буря наздоганяє диліжанс з двома подорожніми.

Мисливець за головами Джон Рут везе спійману ним втікачку Домерг у напрямку до Ред-Рок, щоб там передати її в руки правосуддя.

ВІДЕО ДНЯ

По дорозі їм зустрічаються Воррен, колишній солдат, який також став найманцем, і південний перебіжчик Меннікс, який назвався новим шерифом міста.

Вчотирьох вони знаходять притулок на перевалі в крамниці Мінні, але замість господині виявляють незнайомців, коротко переказує сюжет Вікіпедія.

Фото cnn.com

У головних ролях — Семюел Лірой Джексон, Курт Расселл, Дженніфер Джейсон Лі, Волтон Гоггінс, Тім Рот, Дем'ян Бішир, Майкл Медсен та Брюс Дерн.

Раніше повідомлялось, що Квентін Тарантіно судився з компанією Gawker Media за те, що вона опублікувала сценарій його фільма.

Одна суд режисер програв,а ображений Тарантіно заявив, що не у такому випадку не зніматиме фільм. Однак з часом передумав і таки взявся до роботи.

Реклама:

Головне сьогодні