Осінній гардероб: обираємо стильну сумку ®

— 21 вересня 2015, 14:00

З настанням осені приходить час оновити гардероб і, заразом, прикупити кілька модних аксесуарів. Справжні бізнес-леді під час шопінгу особливу увагу приділяють сумкам. Адже це не просто вмістилище різних документів і важливих дрібниць, це показник статусу та індикатор смаку. Якщо на одязі ще можна якось заощадити, то взуття й, особливо, сумки повинні бути якісними та стильними. Знайти якісні і, водночас, недорогі аксесуари іноді досить складно, але ми знаємо одне секретне місце: стильні жіночі шкіряні сумки можна купити на сайті http://my-fashion.ua/.

Сумки, як і будь-які інші предмети гардеробу, чутливо реагують на зміну сезонів. З настанням холодів модниці частіше обирають шкіряні вироби темних кольорів. Восени і взимку незамінні шкіряні місткі сумки. Вони призначені, насамперед, для ділових жінок.

Tote bag

Цікаво, що ця трендова річ спочатку була… звичайною господарською сумкою, але, завдяки американському дизайнерові Кейт Спейд, стала незамінним елементом стилю casual. Головна відмінність такої сумки – лаконічність у дизайні, міцні і зручні ручки, відсутність замків і блискавок, мінімум кишень. При скромних розмірах така сумка виявляється дуже і дуже місткою. Часто tote bags роблять прямокутними, що ідеально для офісних робітниць.

Сумка-портфель

Таку сумку, яка нагадує шкільний ранець, зручно носити не тільки на навчання, але й практично взяти з собою в офіс. Вона чудово виглядає зі строгими костюмами – надає їм настрій і "розбавляє" кольором (адже у цьому сезоні актуальні яскраві кольори).

А тим, хто не мусить дотримуватися жорсткого офісного дрес-коду, ідеально підійдуть наступні моделі.

Сумка-мішок

Основна перевага такої сумки – вона може вмістити в себе все і, навіть, більше! Все це завдяки відсутності суворої форми. Ця модна сумка родом з 1970-х, але зараз вона виглядає елегантно, – не дуже велика за розмірами і вельми гармонує з джинсами і жакетами.

Сумка-хобо

Ця сумка свою назву отримала від англійського слова hobo - "волоцюга, мандрівник". Форма її нагадує вузлик і зроблена у формі півмісяця. Сумка сподобається тим, хто звик носити з собою багато об'ємних речей. Ідеально поєднується з джинсами і вільними костюмами. У цьому сезоні дизайнери пропонують носити хобо на ручці.

Saddle bag

Таку сумку-сідло, яка нагадує елемент кінської упряжі, ввів в моду в кінці минулого століття Джон Гальяно. Цієї осені вона знову популярна.

Реклама:

Головне сьогодні