Гурт "ДрахаБраха" виступить на британському музичному шоу разом з Девідом Гілмором

— 29 вересня 2015, 11:40

Гурт гратиме в ефірі шоу Джулса Холланда о 0.00 за київським часом. В анонсі програми йдеться, що "ДахаБраха" - це "суміш народних мелодій, акордеона, віолончелі та гармоній, незабутній етно-хаос".

Окрім українського гурту в програмі заявлено колектив з Торонто "The Weeknd" та їхній хіт "Can't Feel My Face" вкупі з новим альбомом "Beauty Behind the Madness". Крім того, у програмі з'явиться колишній гітарист Pink Floyd Девід Гілмор, який повертається до свого первинного матеріалу з четвертого та абсолютно епічного соло-альбому "Rattle that Lock".

Серед гостей також заявлена участь "The Libertines" зі своїм третім альбомом "Anthems for Doomed Youth" та Натаніел Рейтеліфф разом з бендом "The Night Sweats".

Гурт "ДахаБраха" український гурт, що має свій стиль, з якого формується новий епос. "ДахаБраха" вдається до мови музики для того, щоб спонукати людину до взаємодії з її власною полум'яною енергією.

Фото з офіційного сайту гурту


У складі трупи театру "ДАХ" гурт виступив на багатьох театральних фестивалях, з концертами він з'являвся на Womad, WOMADelaide, WOMEX, Sziget, Fusion, GlobalFEST, Helsinki Festival, Med, Mundial, Oslo World Music Festival, Pohoda, Rudolstadt, Cinars, Dublin World Music Festival, Ethno Port, Сотворение Мира, Этномеханика та інших музичних фестивалях в усьому світі.

Шоу Джулса "Later with Jools Holland" - сучасне британське музичне шоу, яке бере свій початок у 1992-ому році. Шоу має величезну кількість прихильників в усьому світі. Його транслюють не лише у Великобританії, а й у Австралії, Канаді, Німеччині, Іспанії, Бельгії, Франції, Португалії, Швейцарії, США, ОАЕ тощо.

Його гостями в різні часи були "Metallica", "The Verve", "REM", "Red Hot Chili Peppers" та інші.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні