Організатори ГОГОЛЬFEST зазнали величезних збитків

— 14 жовтня 2015, 13:09

Пошуком коштів в основному зайнятий ідейний натхненник фестивалю Влад Троїцький, а також сам Максим Демський, в даний момент зайнятий створенням нового бек-офісу ГОГОЛЬFEST. Про це в інтерв'ю Cultprostir повідомив директор ГОГОЛЬFEST Демський.

"Ми намагаємося знайти якийсь ресурс не тільки для того, щоб розплатитися за боргами, але і з прицілом на наступний рік. Сподіваюся, до ГОГОЛЬFEST 2016 ми підготуємося більш якісно. Ми продовжуємо розглядати ВДНГ в якості основного партнера, але розглядаємо також і інші майданчики", – розповів Максим Демський.

Також дирекція фестивалю не відмовилася від ідеї створення постійно працюючогокультурного хаба/

"Сподіваюся, ми знайдемо ресурс для його існування за допомогою різних грантів. Тим більше що ВДНГ цим теж активно займається. Якщо ми з ними більш ясно визначимо точки дотику, було б добре зробити це там. До них вже увійшов ряд організацій, готових брати на себе модернізацію просторів ВДНГ, забезпечення опалення тощо. Тож ідея культурного хаба не вмерла. Спочатку вона озвучувалася дещо ідеалістично, зараз – більш песимістично, але є надія, що на початку наступного року хаб в тому чи іншому вигляді почне роботу", - каже Демський.

Реклама:

Головне сьогодні