Британська Рада розпочинає програму з метою підтримки креативних підприємців в Україні

— 14 жовтня 2015, 13:49

Методологія та навчальна програма розроблялися британською агенцією з розвитку бізнесу та технологічних інновацій Nesta. Повідомляє сайт організації.

Агенція Nesta займається розвитком креативної економіки Великобританії.

"Креативні підприємці є ключовими фігурами індустрії креативних економік. Саме вони виступають основним об’єднуючим фактором між талантом митців та їхньою аудиторією, тому підтримка їхньої роботи – вкрай необхідна. Зазвичай, внесок малих та середніх підприємців у ВВП країни складають до 60%, в той час як в Україні цей показник наближений до 15%", - Пабло Росселло, директор із розвитку арт-програми Британської Ради в Україні.

фото: moviespix.com

У перший рік свого функціонування в Україні програма матиме вигляд 5-денного тренінгу в Києві, Харкові, Львові та Одесі.

Кожен із тренінгів відбуватиметься за підтримки локального партнера – креативного хабу або коворкінгу: в Києві – це "Часопис", в Харкові – "Spalah", "Pawillion" – у Львові та "Impact Hub" в Одесі.

Додатковий шостий день тренінгу відбудеться за підтримки партнера проекту, компанії PricewaterhouseCoopers (PwC) Україна, де учасників ознайомлять із питаннями реєстрації бізнесу в Україні та основами податкового і бухгалтерського обліку.

До участі в програмі запрошуються як креативні підприємці, котрі прагнуть вдосконалити власну справу, так і початківці, що хочуть перетворити власні творчі ідеї в потужний бізнес.

Тренінги надаються лише для спеціалістів креативних та культурних індустрій.

Перевагами тренінгу в рамках глобальної програми Creative Enterprise від Британської Ради вже скористались сотні креативних підприємців Китаю, Бразилії, Нігерії, Об’єднаних Арабських Еміратів, Росії, В’єтнаму, Македонії, Албанії, Туреччини та Ізраїлю.

Реклама:

Головне сьогодні