"Океан Ельзи" презентував нову пісню та кліп на неї. Відео

— 4 грудня 2015, 15:34

Про це йдеться на офіційному сайті гурту.

Лідер групи Святослав Вакарчук розповів, що написав нову пісню дуже емоційно та за декілька хвилин.

"Взяв гітару і разом з мелодією почали з’являтися слова, а за 15 хвилин вона вже була готова, майже готова. За винятком маленької, але важливої "миті", яка не відпускала мене. За винятком останнього рядка пісні. Я відчував, що висловив не все", - каже він.

[L]Він додає, що наприкінці травня був в госпіталі і перед однією палатою лікар попередив, що хлопець, поранений на війні, дивом вижив в надлюдських умовах. Осколком йому відірвало руку. І з цим дуже важким пораненням він провів 4 (!) доби на морозі. Один. Бо інші загинули чи замерзли. Потім лікарям довелося ампутувати йому ще й обидві відмороженні стопи, але він вижив.

"Я хвилювався перед знайомством та лише до тієї миті, поки не зайшов до нього і побачив перед собою впевнену, усміхнену людину, яка заряджала мене своїм оптимізмом, планами на майбутнє і якоюсь неймовірною енергетикою. В його душі була весна! Він ділився нею з усім світом! Того ж вечора я знову повернувся до пісні та дописав в ній останній рядок, якого мені не вистачало весь цей час", - розповідає музикант.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні